Nanoške kmetije – izkustvo okusa

Blagovna znamka »Nanoške kmetije« je nastala iz izbora malih butičnih kmetij, kjer še vedno velja, da »narava ukazuje« in kjer kmet iz roda v rod prenaša tradicijo svojih prednikov.

To so izdelki malih obrtnikov, žensk in mož, ki so te izdelke izdelali z lastnimi rokami, z ljubeznijo do svoje zemlje in narave. Ustvarili so jih iz edinstvenih surovin, ki jih ponuja Kras, da lahko na mizo prinesemo izdelke enkratnih in pristnih okusov, narejene s srcem, ki nas vračajo k okusom in vonjavam iz preteklosti.

Nanoške kmetije

Vsi izdelki NANOŠKE KMETIJE so 100 % naravni in proizvedeni z uporabo neindustrijskih postopkov, tako kot bi jih vi sami pripravili doma.
Ne uporabljamo kemičnih konzervansov, izdelki so 100 % veganski, brez dodatnega sladkorja.
Prav zaradi tega, ko prvič okusite naše izdelke, se morda zdijo manj »sladki«, vendar jih prav to jih loči od drugih izdelkov na trgu. Vsi izdelki Nanoške kmetije so vrhunski in inovativni, kot na primer namazi, že pripravljene omake, paradižnikova mezga, slastni žele iz vrtnic (odličen z zorjenimi siri).
Vse izdelke izdelamo samo iz sadja in zelenjave, ki jo pridelajo mali pridelovalci iz Vipavske doline. In kot velja že od zore časov, »narava je tista, ki ukaže«, zato so količine naših izdelkov vsako leto odvisne od letnega pridelka.
Nekatera leta dajo obilo pridelka, druga malo, vse je odvisno od pomladnega cvetenja in vremenskih muh.
Vipavska dolina je bila letos obdarjena s skoraj idealnim podnebjem z veliko sonca in primerno količino vode, zato bo letina obilna.
Odlična novica za vas, ki boste lahko uživali v dobrotah izdelkov Nanoške kmetije dobršen del leta!

100 % naravni izdelki

Domači proizvodi, kjer smo uporabili zgolj sadje in zelenjavo iz Vipavske doline.
Brez konzervansov, rafiniranega sladkorja, zgoščevalcev. Okus narave na vaši mizi.

Scroll to Top